W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Powiat Czarnkowsko-Trzcianecki

ul. Rybaki 3
64-700 Czarnków

tel.: 67 253 01 60
fax: 67 253 01 61

email: powiat@pct.powiat.pl
www.czarnkowsko-trzcianecki.pl


Adres Elektronicznej Skrzynki Podawczej: /PCT/SkrytkaESP


NIP Powiatu: 763-20-92-218
REGON Powiatu: 570799510


Nr konta bankowego:
76 8951  0009  0000  1007  2000  0010

Trzcianka: DOSTAWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH....

Trzcianka: DOSTAWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH.

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. 27 Stycznia 41, 64-980 Trzcianka, woj. wielkopolskie, tel. 067 2162366, faks 067 2162366.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 15113000-3 Łopatka wieprzowa b/k /PN-86/A-82002/ 650 kg , 15113000-3 Schab wieprzowy b/k /PN-86/A-82002/ 200 kg ,15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k /PN-86/A-82002/ 560 kg ,15111100-0 Wołowina extra b/k /PN-88/A-82003/ 50 kg, 15111100-0 Wołowina gulaszowa /PN-A-82011/ 50 kg ,15113000-3 Wieprzowina gulaszowa /PN-A-82011/ 180 kg ,15113000-3 Żeberka wieprzowe surowe /PN-86/A-82002/ 180kg ,15113000-3 Mięso wieprzowe mielone /PN-A-82009/ 350kg, 15131200-7 Żeberka wędzone wieprzowe /PN-A-82007/ 15kg ,15113000-3 Szynka wieprzowa świeża b/k /PN-86/A-82002/ 100 kg ,15113000-3 Boczek świeży wieprzowy /PN-86/A-82002/ 30 kg ,15131200-7 Boczek wieprzowy wędzony bez żeberek /PN-A-82007/ 15 kg ,15131200-7 Boczek wieprzowy, parzony, bez żeberek /PN-A-82007/ 25 kg ,15113000-3 Golonka wieprzowa z kością /PN-86/A-82002/ 30 kg ,15113000-3 Słonina świeża /PN-86/A-82004/ 50 kg ,15113000-3 Kości wieprzowe (schabowe) /PN-76/A-85712/ 300 kg ,15114000-0 Płuca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg ,15114000-0 Ozory wieprzowe /PN-86/A-82004/ 80 kg ,15114000-0 Serca wieprzowe /PN-86/A-82004/ 30 kg ,15114000-0 Wątroba wieprzowa /PN-86/A-82004/ 120 kg ,15114000-0 Żołądki wieprzowe parzone /PN-86/A-82004/ 300 szt ,15114000-0 Flaki wołowe /PN-86/A-82004/ 80 kg ,15131134-3 Kaszanka jęczmienna /PN-86/A-82004/ 120 kg ,15131130-5 Kiełbasa firmowa /PN-A-82007/ 270 kg ,15131130-5 Kiełbasa serdelki /PN-A-82007/ 350 kg ,15131130-5 Parówki cienkie /PN-A-82007/ 180 kg ,15131130-5 Kiełbasa biała parzona /PN-A-82007/ 130 kg ,15131130-5 Kiełbasa mortadela /PN-A-82007/ 120 kg ,15131130-5 Kiełbasa mielonka /PN-A-82007/ 250 kg ,15131130-5 Kiełbasa śląska /PN-A-82007/ 160 kg ,15131130-5 Kiełbasa szynkowa /PN-A-82007/ 150 kg ,15131130-5 Kiełbasa żywiecka /PN-A-82028/ 70 kg ,15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona /PN-A-82007/ 90 kg ,15131130-5 Kiełbasa surowa polska /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Kiełbasa słoikowa /PN-A-82007/ 50 kg ,15131130-5 Kiełbasa meksykańska /PN-A-82007/ 30kg ,15131130-5 Metka łososiowa /PN-A-82007/ 60 kg ,15131130-5 Metka cebulowa /PN-A-82007/ 60kg ,15131130-5 Metka rycerska /PN-A-82007/ 30kg ,15131130-5 Szynka gotowana /PN-A-82007/ 70 kg ,15131130-5 Szynka wędzona /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Ogonówka wędzona /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Salceson czarny /PN-86/A-82004/ 60 kg ,15131130-5 Salceson biały /PN-86/A-82004/ 60 kg ,15131310-1 Pasztetowa wędzona /PN-86/A-82004/ 150 kg ,15113000-3 Kości wieprzowe wędzone /PN-A-82007/ 10 kg ,15131130-5 Polędwica wędzona /PN-A-82007/ 14 kg ,15412100-0 Smalec /PN-90/A-85802/ 100kg..


II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, potwierdzający spełnienie warunków 1.Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2.Posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3.Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4.Niepodlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4. - Podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Prawa zamówień publicznych..

  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę 2) Formularz cenowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę 3) Wzór umowy W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodne z art. 22 Prawa zamówień publicznych. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę/osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem (za zgodność z oryginałem). Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski poświadczonym przez wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1)  Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej, 64-980 Trzcianka, ul. 27 stycznia 41, pokój nr 16.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, 64-980 Trzcianka, ul. 27 stycznia 41, pokój nr 16.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 20.01.2010.

V. Ogłoszenie o zamówieniu zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych Nr 424354 - 2009; data zamieszczenia: 10.12.2009


Załączniki:

  1. Formularz ofertowy
  2. Formularz cenowy
  3. Projekt umowy
  4. SIWZ



Powiadom znajomego